| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
huntelaar Бербаронка

|
Posted: Sat May 19, 2007 3:46 pm Post subject: |
|
|
харесва ми , все още разглеждам, само имам една забележка.. този код за регистрация ми взема ъкълецо докато го нацеля...  _________________
http://www.prosoccer-bg.com/forum - спортния форум на България |
|
| Back to top |
|
 |
Gabi Бербатова

|
|
| Back to top |
|
 |
Diana Бербатовче

|
Posted: Tue Jun 12, 2007 5:16 pm Post subject: |
|
|
Na men mnogo mi haresva foruma.Super e!Samo da se izvinq 4e ne pi6a na kirilica no prosto moq komp nqma bg i ne moga  _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
toni_bomboni Бербаронче

|
Posted: Wed Aug 08, 2007 2:33 pm Post subject: |
|
|
Супер много ми харесва форума, защото е много богат на информация и снимки и винаги пише нещо ново за Митко!  |
|
| Back to top |
|
 |
sexy_kotence Бербатовка

|
Posted: Mon Aug 13, 2007 4:24 pm Post subject: |
|
|
Az mn.si go obi4kam tva forum4e.Tuka si otkrih mn.verni drygar4eta  _________________
www.berbatov.net |
|
| Back to top |
|
 |
ILI Бербатовка

|
Posted: Mon Aug 13, 2007 6:03 pm Post subject: |
|
|
Да бе! Аз вече не мог абез форума! Един ден да не пиша тук и ми е толкова криво! Обичкам си ви аз вас!  _________________
ALWAYS N1 IN OUR HEARTS! |
|
| Back to top |
|
 |
peposhi
|
Posted: Thu Aug 30, 2007 11:36 am Post subject: |
|
|
Здравейте
Знаете ли кой списва информацията представена в бербатов.нет? Там е казано, че заплатата на Митака е вдигната от 24000 паунда на 30000 паунда, а в пресата, българска и британска, е тиражирана сумата 60000 паунда. Не поставям този въпрос, защото ме интересува какво възнаграждение получава Бербо, а, за да се уточни правилната цифра, защото има очевидно разминаване.
Същото се получи преди време с трансфера на Мартин Петров в Манчестър Сити - в един и същи момент, два различни уебсайта, единият привадлежащ на спортен вестник, пратиха Марто съответно в Ман Сити и Тотнъм, като и двата твърдяха убедено, че договорът е подписан вече?!?
Лек ден на всички и
САМО БЕРБО!  |
|
| Back to top |
|
 |
ILI Бербатовка

|
Posted: Thu Aug 30, 2007 7:18 pm Post subject: |
|
|
да ти кажа по принцип всеки пише каквото си иска, така че няма защо да се очудваш...  _________________
|
| Back to top |
|
 |
mimi-fenka na berbo Бербаробка

|
Posted: Tue Sep 04, 2007 12:01 am Post subject: |
|
|
Nqma ni6to sigurno osven edno i predi i sega samo Berbo prava si! _________________ [img] [/img]
samo ti....edinstven ti me karash da se chustvam pak i pak az jiva!!! |
|
| Back to top |
|
 |
sexy_kotence Бербатовка

|
Posted: Tue Sep 04, 2007 12:07 am Post subject: |
|
|
Maliiiiiiiiiiiiiiii nz.za vas,oba4e az otkakto go vidqh Mitko mn.si go har.i si4ko si subiram za nego spisaniq v nas ima edin kup Daje tate se baziak i vika "Teq spisaniq stavat za toplene prez ziamta" I vinagi kogato izleze ne6to novo az si go kupuvam i izerzki ot vestnici i t.n.si4ko subiram.Kato Plu6kin sum  _________________
www.berbatov.net |
|
| Back to top |
|
 |
ILI Бербатовка

|
Posted: Tue Sep 04, 2007 11:14 am Post subject: |
|
|
| sexy_kotence wrote: | Maliiiiiiiiiiiiiiii nz.za vas,oba4e az otkakto go vidqh Mitko mn.si go har.i si4ko si subiram za nego spisaniq v nas ima edin kup Daje tate se baziak i vika "Teq spisaniq stavat za toplene prez ziamta" I vinagi kogato izleze ne6to novo az si go kupuvam i izerzki ot vestnici i t.n.si4ko subiram.Kato Plu6kin sum  | То да беше само ти...  _________________
|
| Back to top |
|
 |
ru6eto

|
Posted: Sat Oct 20, 2007 9:59 pm Post subject: |
|
|
| forumsheto e super |
|
| Back to top |
|
 |
Amelya17 Бербатовче

|
Posted: Sat Nov 24, 2007 2:09 pm Post subject: |
|
|
| dali mi haresva...razbira se 4e da az sam novi4ka i stra6no mnogo me kefi bez maitap bravo na vsi4ki vi koito ni radvate s novini statiiki i snimki na mitkooo |
|
| Back to top |
|
 |
love_berbatov9 Бербаробка

|
Posted: Sat Aug 23, 2008 9:44 pm Post subject: |
|
|
| foruma e mnogo gotin!!!!!!!!!!!!!!!vsichki ste super!!!!!!!!!!!! |
|
| Back to top |
|
 |
fenka_berbatov Бербатовче

|
Posted: Fri Aug 07, 2009 11:04 am Post subject: |
|
|
Значи форума е хубав но има няколко неща които не ми харесват:
-според мен подписите и аватарите трябва да имат някакъв максимален размер,защото има някои по-големи и от там се разтягат страниците и става много гадно
-същото с разтягането на снимките го има и в раздел снимки-не е ли по-добре като някоя снимка е по-гояма да се даде линк към нея ?
-и последно няма ли да има малко обновяване-примерно нов цвят или нещо друго
Ми това е от мен за сега,наистина форума е хубав винаги с нови снимси и информация и не ме разбирайте погрешно просто това се набива в очите и поне лично мен ме отказва да пиша понякога!!
|
 |
|