|
Димитър Бербатов Форум,посветен на Бербо!Посетете фен сайта на Бербатов http://berbatov.net/
|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
KrIsEnCeTy Бербатовка

|
Posted: Mon Nov 02, 2009 10:31 pm Post subject: |
|
|
Уейн Рууни стана татко на момче
Само три седмици след като се роди дъщеричката на българския национал Димитър Бербатов Деа, татко стана и съотборникът му в Манчестър Юнайтед Уейн Рууни. За разлика от българина обаче семейство Рууни се сдоби с момченце. Малкият, който е с тегло 3,7 килограма, се появи на бял свят днес с девет дни закъснение, след като терминът на съпругата на Уейн Колийн е бил на 24 октомври. Щастливите родите са кръстили първата си рожба Кай Уейн, което на финландски означава "радост", пише британският таблоид "Дейли Мейл".
Колийн е била приета в местната болница късно снощи, а съпругът й е бил неотлъчно до нея през цялата нощ. Бебето се е появило на бял свят около 13,45 часа местно време, а Уейн е бил до съпругата си по време на раждането. "Уейн беше до Колийн през цялото време, не е мръднал от леглото й от момента, в който тя влезе в болницата. Когато детето се роди, очите на Уейн се насълзиха, а когато му дадоха малкия, той се разплака. Беше извън себе си от щастие и само повтаряше "Не мога да повярвам", разказа за вестника близък до семейството.
--
Да им е жив и здрав малкият сладур и много да ги радва! _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
ILI Бербатовка

|
Posted: Mon Nov 02, 2009 10:59 pm Post subject: |
|
|
Да му е честит синът на Рууни! Да са много щастливи с него! Да са живи и здрави всички!
П.П. : Обаче освен в мачовете, Бербо и Рууни ще си партнират и в бащинството.  _________________
ALWAYS N1 IN OUR HEARTS! |
|
| Back to top |
|
 |
vankata Бербаробка

|
Posted: Tue Nov 03, 2009 5:04 pm Post subject: |
|
|
Да им е живо и здраво детенцето  _________________
Не всичко,което блести е злато! |
|
| Back to top |
|
 |
vankata Бербаробка

|
Posted: Wed Nov 04, 2009 12:47 am Post subject: |
|
|
WOW страхотен мач с много положения.Като влязоха някои основни състезатели се видя истинската класа на отбора. _________________
|
| Back to top |
|
 |
ILI Бербатовка

|
Posted: Wed Nov 04, 2009 10:29 pm Post subject: |
|
|
Така се нервирах като ни поведоха с 1:3. Викам си айде, отиде работата, ама слава богу, момчетата се вдигнаха и изравнихме! Ванка, прав си за основните играчи - личи си, когато са в игра, както и кога отсъстват. Митко много ми липсваше снощи - нямаше ги гениалните му пасове! Дано контузията му да не е сериозна и да се върне в игра още в неделя за дербито с Челси.
EDIT :
Сър Алекс пак ядосан на съдията
Мениджърът на манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън призова УЕФА да отмени жълтия картон на Дарън Флетчър, който шотландецът получи за симулация в снощния двубой от Шампионската лига срещу ЦСКА Москва, пише днес "Дейли Телеграф".
"Червените дяволи" си осигуриха участие във фазата на директните елиминации в най-престижния европейски клубен турнир, след като завършиха наравно 3:3 срещу руския гранд на "Олд Трафорд" снощи.
Английският шампион обаче бе ощетен, след като в 49-ата минута не получи дузпа за нарушението на Алексей Березуцки срещу Флетчър в наказателното поле на ЦСКА. Вместо 11-метров наказателен удар, португалският рефер Олегарио Бенкуеренка даде жълт картон на шотландеца за симулация.
"Беше невероятно. Гледах положението няколко пъти на повторения. За мен това е едно от най-лошите отсъждания, които съм виждал в живота си", заяви сър Алекс след двубоя.
"Проблемът е, че не можеш да обжалваш жълт картон. В евротурнирите това е от огромно значение, защото по-нататък в надпреварата може да пропуснеш много важен мач именно заради така една несправедливост", категоричен е Фъргюсън.
"УЕФА би трябвало да обърне внимание на това. Знам, че няма да го направят, но би трябвало", завърши ядосаният мениджър на "червените дяволи".
За пореден път сър Алекс Фъргюсън критикува решение на съдиите. Както е известно преди време той обвини реферът от Висшата лига Алън Уайли, че не е достатъчно добре подготвен физически.
Заради непремерените му думи ФА разследва случая и обвини шотландския специалист в непристойно поведение. Мениджърът на английския шампион се извини за словата си и се призна за виновен, но вероятно няма да избегне наказание. _________________
|
| Back to top |
|
 |
vankata Бербаробка

|
Posted: Wed Nov 04, 2009 11:42 pm Post subject: |
|
|
Ааа да да това го пропуснах в коментара си.За мен имаше 100% дузпа  _________________
|
| Back to top |
|
 |
ILI Бербатовка

|
Posted: Thu Nov 05, 2009 12:08 am Post subject: |
|
|
| vankata wrote: | Ааа да да това го пропуснах в коментара си.За мен имаше 100% дузпа  |
Имаше, ама вече свърши каквото беше... _________________
|
| Back to top |
|
 |
KrIsEnCeTy Бербатовка

|
Posted: Thu Nov 05, 2009 10:16 am Post subject: |
|
|
Аз мача го гледах само от време на време, защото мислех, че този между Милан и Реал ще е по-интересен, а и това са ми два от любимите отбори, но както и да е... Гледам аз резултата 80минута - 1:3, 85 - 2:3, вече към 90 го пуснах да го доизгледам и той Валенсия взе, че вкара.Викам си сега да вкарат още един гол и ги признавам
Дано Митко да се възстанови за събота и да се получи хубав мач  _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
love_berbatov9 Бербаробка

|
Posted: Thu Nov 05, 2009 9:49 pm Post subject: |
|
|
дано!!! ама мача не е ли в неделя?  |
|
| Back to top |
|
 |
vankata Бербаробка

|
Posted: Fri Nov 06, 2009 1:18 am Post subject: |
|
|
| love_berbatov9 wrote: | дано!!! ама мача не е ли в неделя?  |
Да в неделя е,Крисито е объркала нещо  _________________
|
| Back to top |
|
 |
KrIsEnCeTy Бербатовка

|
Posted: Fri Nov 06, 2009 6:50 pm Post subject: |
|
|
Моя грешка  _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
ILI Бербатовка

|
Posted: Sun Nov 08, 2009 1:05 pm Post subject: |
|
|
Сър Алекс: Срещу Ливърпул не показахме манталитет на победители, но срещу Челси ще бъде различно
Мениджърът на Манчестър Юнатед сър Алекс Фъргюсън вярва, че неговият отбор ще успее да победи Челси в предстоящото дерби на върха в Премиър лийг, представяйки се много по-добре в сравнение с играта, която "червените дяволи" показаха при загубата срещу Ливърпул (0:2). Шотландецът е на мнение, че отборът му трябва да подобри най-вече играта си в защита, като основната причина за нетипичните затруднения в дефанзивен план са многото контузии.
"Винаги е трудно срещу Челси, но съм сигурен, че ще справим по-добре, отколкото срещу Ливърпул. На "Анфийлд" ни бе трудно. В такива мачове трябва да имаш манталитет на победител, какъвто нямахме срещу Ливърпул. Но и футболистите са хора, така че всичко може да се случи. Към момента много често ни се налага да променяме защитата заради непрекъснатите контузии. Това ни създава проблеми. В първите два месеца се наложи да сменим вратаря, след това Рио Фърдинанд и Неманя Видич получиха травми. Преди това същото се случи с Уес Браун. Всичко това означава повече промени, отколкото би желал един мениджър. Определено трябва да подобрим играта си в защита и съм сигурен, че това ще стане", каза Фъргюсън.
Бербатов и Видич готови за дербито с Челси
Димитър Бербатов и Неманя Видич, които пропуснаха последния двубой на своя отбор заради травми, са готови за големия сблъсък срещу Челси тази неделя. Капитанът на българския национален отбор получи удар в капачката на коляното при победата над Блекбърн (2:0) през миналия уикенд, вследствие на което му бе дадена почивка за мача срещу ЦСКА (Москва) от Шампионската лига. Сръбският бранител пък не е играл от дербито с Ливърпул (0:2) преди две седмици, когато получи червен картон. Не толкова благоприятни са обаче новините, свързани с Рио Фърдинанд, който със сигурност пропуска дербито.
"Видич тренира през последните три дни и би трябвало да е ОК за мача с Челси. Бербатов получи удар в коляното, ще видим как ще се чувства на днешната тренировка, но мисля, че ще е добре. Фърдинанд и Парк ще пропуснат дербито, както и Гари Невил, който е наказан. Всички останали са добре и са готови за голямото дерби", каза Фъргюсън. _________________
|
| Back to top |
|
 |
music_didi Бербаронка

|
Posted: Sun Nov 08, 2009 2:59 pm Post subject: |
|
|
Пак ме тресат нерви преди мача. Това не е хубаво. Дано бием, че иначе сме 3ти. :s _________________ ....the man of the match, the masterfully creative Dimitar Berbatov.
 |
|
| Back to top |
|
 |
ILI Бербатовка

|
Posted: Sun Nov 08, 2009 6:15 pm Post subject: |
|
|
Фърги: Никой не напуска Манчестър Юнайтед
Мениджърът на Манчестър Юнайтед, сър Алекс Фъргюсън, разкри, че през последните две десетилетия редица чуждестранни клубове са искали да го привлекат като треньор.
Tой обаче никога не е поискал да напусне "чевените дяволи", пише днес таблоидът "News of the World".
Шотландският специалист дойде на "Олд Трафорд" през 1986 година и никога не е бил заплашен от уволнение. За тези 23 години в клуба спечели 11 титли на Англия и два пъти Шампионската лига.
"Имах оферти от различни клубове да отида да работя в чужбина, но никога не съм бил привлечен от тази идея. Няма да казвам кои са клубовете, но бихте били изненадани от имената", разкрива сър Алекс.
"Това просто е минавало през ума ми и съм продължавал напред. Никой не напуска Манчестър Юнайтед", заяви сър Алекс.
Мениджърът на Юнайтед е категоричен, че никога не е мечтал за подобно нещо и никога няма да напусне "Театъра на мечтите", за да поеме друг клуб.
Нещо повече, въпреки дългогодишната си работа в Юнайтед, Фъргюсън все още е гладен за успехи. През годините често се говори за пенсионирането на шотландеца и редица именити треньори са спрягани за негови заместници.
Алек Фъргюсън обаче все още е на своя трон в Юнайтед и изглежда няма никакво намерение скоро да слиза от него.  _________________
|
| Back to top |
|
 |
vankata Бербаробка

|
Posted: Sun Nov 08, 2009 6:16 pm Post subject: |
|
|
| music_didi wrote: | | Пак ме тресат нерви преди мача. Това не е хубаво. Дано бием, че иначе сме 3ти. :s |
Ооо трябва да бием как  _________________
|
| Back to top |
|
 |
|
 |
Димитър Бербатов Forum Index
-> Манчестър Юнайтед Goto page Previous 1, 2, 3 ... 11, 12, 13, 14 Next
|
All times are GMT + 3 Hours
Goto page Previous 1, 2, 3 ... 11, 12, 13, 14 Next
|
| Page 12 of 14 |
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|